Szürke de nem unalmas

A kert elkészültekor:

Egy szabálytalan alakú hátsókert teljes újratervezésével született meg ez a munkánk a csepeli családi házas övezetben.

szurke_de_nem_unalmas_2018_november_01

Szürke de nem unalmas – 2018 november

A központban egy 6×3 méteres gumiburkolat terül el, ami tavasz végétől ősz elejéig egy medencének ad helyet. A megközelítését a teraszról készen vett faelemekből álló járda segíti, ami zúzottkő alapra került.

A háttérben egy – magánkerti léptékben mérve – hatalmas, 4,5 méter hosszú, íves kőpad terül el, előtte ugyanúgy bazaltkockából készült egy tágas sütögető.

szurke_de_nem_unalmas_2018_november_02

Szürke de nem unalmas – 2018 november

Egyéb járófelületekre is szükség volt, mivel a család gyerekei elég intenzíven használják ezt a kertészt – azóta egy játszótorony is került az apró szemű murvaburkolatra.

A növények azóta megnőttek, a kert központjába ültetett 3 virágosnádnak köszönhetően ma már egészen más a kert hangulata, egyáltalán nem tűik sivárnak.

szurke_de_nem_unalmas_2018_november_03

Szürke de nem unalmas – 2018 november

A fennmaradó területekre és a kerítés mellé kerültek  a növények, amik az utcáról bámészkodók tekintetét tartják távol. A hátsó növényfal elé pedig örökzöld cserjék és évelők kerültek, amik egész évben színt viszek a kertbe.

szurke_de_nem_unalmas_2018_november_04

Szürke de nem unalmas – 2018 november

szurke_de_nem_unalmas_2018_november_05

Szürke de nem unalmas – 2018 november

kerttervezés kertépítés Budapest, kerttervezés árak, kerti ötletek, kert tervezés, kerti szegély, kerti burkolatok, szép kertek, kerti növények, évelő virágok, kerti pad, kerti sütögető, dísznövények, kerttervezés ötletek, kerttervezés tippek, díszcserjék, díszfák, kerttervezés

Comments are closed